En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından pot mesajları allıkıp almadığı kabilinden ziyaretçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile müntesip vukuf toplar.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları kararlı olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın muntazam çallıkışmasını peylemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım mimarilmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Bu kapılar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde tek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Binada kâin kişilerin yangın kapısı ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Umumi amacı insanların binayı hüsran gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi allıkır.

Yangın bapları temelı zemin daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı ilenmeşap gibi.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın bapları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page